Когато спориш със съдбата, но тя не иска да те чуе,
когато чуваш нечий вятър, преди да влезеш в нечий свят,
когато някой твой приятел те е излъгал или лъже,
преди да станеш и да тръгнеш, се обърни за миг назад.
Защото има миг в живота с цена на хиляди минути,
защото има миг в живота безценен колкото света,
защото с този миг човекът вината може да изкупи,
ако във този миг е дал той на теб от своята душа.
© Евгения Калъчева Всички права запазени