19 mar 2009, 2:40

Миг от любов 

  Poesía » De amor
640 0 1

 

 

 

                                  Ако само за миг любовта ни умре

                                  и небето изгуби цвета си на вечност,

                                  ако някъде тихо проплаче дете

                                  от пропусната глътчица нежност,

                                  ако майката с гръд пресушена даде

                                  капка сила за чуждата радост,

                                  а във поглед на някой случаен се спре

                                  топлината на обич и младост,

                                  ако само за миг любовта не умре -

                                  ще създам аз за тебе вселена,

                                  във която на всеки живот ще даде

                                  любовта, от мига сътворена.

 

 

 

 

© Сара Махова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??