Твойто лице аз във шепи държа,
с устни щастливи от него отпивам
жива вода - благослов за мъжа -
смисъл забравен в живота откривам.
Да не пророня и капка боя се,
свети пред мен във околния мрак
с тихо сияние поглед прекрасен,
като маяк от спасителен бряг.
© Стефан Todos los derechos reservados