11.07.2008 г., 12:19 ч.

Миг - вечност 

  Поезия
922 0 3
 

               Твойто лице аз във шепи държа,

               с устни щастливи от него отпивам

               жива вода - благослов за мъжа -

               смисъл забравен в живота откривам.

 

                Да не пророня и капка боя се,

                свети пред мен във околния мрак

                с тихо сияние поглед прекрасен,

                като маяк от спасителен бряг.

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??