11 jul 2007, 9:50

МИГОВЕ 

  Poesía
511 0 2
Пъпка на цвете се пуква за миг,
душата човешка се ражда със вик,
живота се вие във бърз кръговрат,
мигове бягат напред, ту назад.
Хвани ги, задръж ги, поспри ги за ден,
в играта лудешка завихрят и мен...
Танцуват душите своите танга,
и ражда се в такта любов, светлина,
със мигове пълни се всяка душа...

© Дайан Флор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??