Jul 11, 2007, 9:50 AM

МИГОВЕ 

  Poetry
510 0 2
Пъпка на цвете се пуква за миг,
душата човешка се ражда със вик,
живота се вие във бърз кръговрат,
мигове бягат напред, ту назад.
Хвани ги, задръж ги, поспри ги за ден,
в играта лудешка завихрят и мен...
Танцуват душите своите танга,
и ражда се в такта любов, светлина,
със мигове пълни се всяка душа...

© Дайан Флор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??