2 jun 2020, 22:51

Мигове занапред 

  Poesía » De amor
465 0 0

Дай ми...
Глътка дихание от себе си
И нежния сноп лъчи на очите ти

 

Искам...
Да извайвам лицето ти със ръце
И от допира нежен
Да се вливам най-дълбоко във твоето сърце

 

Подари ми...
Ръцете си
Устните
Мислите 
За мен и за теб
И любовта да се ражда
Като нова огнена птица
От всеки миг занапред

© М В Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??