Дай ми...
Глътка дихание от себе си
И нежния сноп лъчи на очите ти
Искам...
Да извайвам лицето ти със ръце
И от допира нежен
Да се вливам най-дълбоко във твоето сърце
Подари ми...
Ръцете си
Устните
Мислите
За мен и за теб
И любовта да се ражда
Като нова огнена птица
От всеки миг занапред
© М В Все права защищены