14 abr 2012, 21:04

Милионер търси съпруга 

  Poesía » De humor
669 0 1

С мигли, дълги до веждите

правиш жалко впечатление,

а с ружа силен по страните

нямаш шанс за възхищение.

Тъмен грим, червило стряскащо,

бельо наместо дрехи подходящи,

обемни волоси, частици бляскащи,

обувките високи... че дори летящи...

И тежки гривни по ръцете

дълги нокти, че и шарен лак,

масивни обеци до раменете...

Негова ще бъдеш, няма как!

Пристигаш горда и "красива",

ето там те чака кавалера...

Нищо че косата му е вече сива -

ти ще си съпругата на милионера!

© Алекс Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??