С мигли, дълги до веждите
правиш жалко впечатление,
а с ружа силен по страните
нямаш шанс за възхищение.
Тъмен грим, червило стряскащо,
бельо наместо дрехи подходящи,
обемни волоси, частици бляскащи,
обувките високи... че дори летящи...
И тежки гривни по ръцете
дълги нокти, че и шарен лак,
масивни обеци до раменете...
Негова ще бъдеш, няма как!
Пристигаш горда и "красива",
ето там те чака кавалера...
Нищо че косата му е вече сива -
ти ще си съпругата на милионера!
© Алекс Маринова All rights reserved.