18 may 2023, 18:03

Мило малко момиче 

  Poesía » Filosófica
283 2 0

Мило малко момиче,

малка, наивна и сричаща,

някога, вече, някъде,

в някакъв друг свят...

 

Имаше всичко...нямаше

никакво разочарование,

светеше като малко пламъче

чистата ти душа..

 

Толкова много мечтаеше,

нощем света променяше,

толкова силно вярваше,

че ще оставиш следа..

 

Звънлива, искряща, весела - 

дай ми от твоята сила.

Мило малко момиче,

моля се...да ме събудиш.

 

© Красимира Масларска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??