May 18, 2023, 6:03 PM

Мило малко момиче 

  Poetry » Phylosophy
284 2 0

Мило малко момиче,

малка, наивна и сричаща,

някога, вече, някъде,

в някакъв друг свят...

 

Имаше всичко...нямаше

никакво разочарование,

светеше като малко пламъче

чистата ти душа..

 

Толкова много мечтаеше,

нощем света променяше,

толкова силно вярваше,

че ще оставиш следа..

 

Звънлива, искряща, весела - 

дай ми от твоята сила.

Мило малко момиче,

моля се...да ме събудиш.

 

© Красимира Масларска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??