22 mar 2016, 21:19

Мило мое момче... 

  Poesía » Otra
912 1 5

Мило мое момче, жив и здрав ми бъди.
нека  твойто сърце да е пълно с мечти,
нека с твойте очи преоткриваш звезди,
не бъди просто жив, а живей и лети.

Мило мое момче, смел и силен бъди,
нека Бог те закриля и те пазят светци,
нека твойта душа да роди доброта,
нека пътят ти бъде свобода, светлина.

Мило мое момче, да си светъл човек,
нека твоят живот е орисан с късмет,
ще те пазя с любов, ще съм твойто небе,
Благославям те сине, мило мое дете.


 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??