27 oct 2021, 21:46  

Мило мое момче 

  Poesía » De amor
398 1 5

Усмихни се! Животът започва 

всеки ден щом отвориш очи. 

Божи дар си и със Святото слово 

изстриваш много горчиви сълзи! 

 

Усмихни се! Не искам тъгата, 

дето скриваш от целия свят 

да отваря рани в душата! 

Всъщност ти си на обич богат! 

 

Ти си моето всичко! За тебе 

бих пребродила целия свят, 

за да бъдеш отново потребен 

и на много усмивки богат! 

 

Мило, мое момче във очите 

само с тебе се раждат звезди 

и се сбъдват отново мечтите 

и животът по-малко горчи!

© Милена Минчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??