14 nov 2009, 19:11

Милувка 

  Poesía » De amor
661 0 4

Погали те.

А ти не я видя,

не я усети,

нежна и невинна.

Заспа до нея.

Тя остана там,

допряла чело до ръце изстинали.

Погали те,

погледна те,

замря.

Луната освети очи замислени,

Луната ù направи път.

Целуна те.

Погали те.

Замина си.

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??