11 jun 2009, 13:24

Минало/бъдеще 

  Poesía
457 0 2

Миналото е разкрита карта,

а бъдещето нещо неизвестно.

Казват, че това била съдбата

и да я следваш е неизбежно.

Само дето аз не вярвам,

че живота си не можеш в ръце да държиш.

Да следвам предначертани пътища избягва.

Действай, за да можеш кармата да удържиш...

© Лекса Джорджис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??