Лятото си тръгна
и тръгна ти в една,
а аз в обратната посока.
Не зная ще си спомняш ли за мен
и аз дали ще помня
И с първите мъгли
ще се загърнем с топли дрехи
дали ще ни дадат обаче те
онази жар от спомена далечен
Един незнаен слънчев лъч
кога огрей
премръзналите ни тела
ще осъзнаем
отминала е младостта!
© Румяна Щерева Todos los derechos reservados
Отнесоха го ято оригами"🌤