Apr 29, 2020, 10:28 PM

Минало почти незабравимо 

  Poetry
458 0 1

Лятото си тръгна

и тръгна ти в една,

а аз в обратната посока.

Не зная ще си спомняш ли за мен

и аз дали ще помня

И с първите мъгли

ще се загърнем с топли дрехи

дали ще ни дадат обаче те

онази жар от спомена далечен

Един незнаен слънчев лъч

кога огрей

премръзналите ни тела

ще осъзнаем

отминала е младостта!

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??