10 mar 2006, 23:46

Миналото 

  Poesía
657 0 4

Миналото - спомени накъсани и овехтели,
черно - бели фотографии, стари, избледнели.
Кътани грижливо в някой прашен на тавана скрин
и миг от живота запечатали неповторим.

И ако някой ден случайно решиш да го отвориш
и проблесне в теб искра, без да искаш затрептиш,
сякаш си прескочил и върнал си се пак оттатък,
да преживееш отново онзи спомен мил и кратък.

А може и вятър неочакван силно да задуха,
свещта на миналото да захвърли под капчука...

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??