3 feb 2008, 17:39

Миниатюра 

  Poesía » De amor
662 0 14
***
Парещ поглед -
изпиващ до дъно
последствията
от страстта ни.
Подай ми
чащата с вино,
за да отпия стихията
на младостта ни...
03.01.08.
Пловдив

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??