17 abr 2009, 16:57

Мисията на живота 

  Poesía » Otra
746 0 2

Всеки ден се бориш да стигнеш до това, което искаш...

Не спираш пред нищо, дори и съдбата притискаш...

Не мислиш за почивки, щом си на път, нали?

Тогава вече не мислиш за пари и коли!!

Мислиш за едно - как да оцелееш...

Как мисията на сърцето си да успееш,

но за истинското щастие няма преки пътеки,

защото всеки ти пречи и иска да постига успехи!

Но нека да се върнем малко по-назад,

когато започваш пътя си и още си млад.

Още си нестабилен, но имаш опора,

родители, приятели - само твои хора.

Но дали ще се възползваш от този шанс?

Дали просто ще се молиш, изпаднал в транс?

Хайде, стига! Хвани се здраво и потегли.

В живота няма малки и големи, разбери!

Бори се, ако не можеш, оттегли се!

Тръгни по другия път, ако трябва за малко спри се!

Разсъждавай над това, което правиш, за да си цар,

защото долу в нищото оставаш поредния тъпанар.

Боклуците вече са много и те притискат,

а хейтърите - рапъри с фалшиви рими дисскат,

но и те настръхват, защото знаят, че са отрепки!

Цял живот пушат трева и лижат подметки!

На мен това не ми е хоби, просто защото е тъпо.

Да нареждаш, без да мислиш, ще ти излезе скъпо.

© Футболистката Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не, нямам причина да ти се сърдя. Аз също не смятам, че това е поезия ... не съм го писала с такава цел.
  • "Да нареждаш, без да мислиш, ще ти излезе скъпо."

    И аз мисля, че тук думичките си ги подредила без много-много да се замисляш... Някак... пренапиши го, оправи го. Не ми се сърди, но не смятам, че това е поезия.
Propuestas
: ??:??