7 abr 2007, 22:33

Мислех... 

  Poesía
549 0 1

мислех, че след теб ще съм рана,

че ще съм една развалина,

че нищо в мене няма да остане,

че с тебе свършва се света.


дадох ти душата си, сърцето,

живота свой ти посветих,

бях от мисълта за теб обзета...

сега зная, че сгреших!


вчера бях готова на всичко,

можех да направя всичко за теб,

вярвах, че те обичам,

наистина вярвах, но не!


Ти си бил просто фикс идея

и нищо повече от това.

Днес отново обаче се смея,

макар ти да ме искаш сега.


Днес аз се смея последна,

аз победих в тази мръсна игра,

на която ме накара да гледам

сякаш е наистина любовта.


Щастлива съм с друг вече

и ми е по-добре

да зная, че си далече

и че никога няма да съм със теб!!!


На Стоян

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Знаеш ли кво...фани напиши нещо за йоро,стига с тоя 100...
Propuestas
: ??:??