4 sept 2008, 8:44

Мислех си... 

  Poesía » De amor
1098 1 4

Мислех, че ще бъда щастлива,

макар че никой не разбира.

Това, което искам, едва ли ще получа.

Рядко ми се случва да сполуча,

в любовта отговор на чувствата си да намеря.

Сърцето си с твоето да слея.

© Янита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??