26 ago 2009, 9:42

Мислейки за теб 

  Poesía
1054 0 1

Стоя с часове

навън при

студен есенен вятър.

Разхождам се

навън под небе,

пак с часове

при зимно

студено време.

Сред дъждовна пролет

на открито съм

с часове.

Сред лято

с горещи температури

отново с часове

съм навън.

Мислейки за теб.

 

                                                                               Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??