Мислете за утре!
Мислете за децата, Господа!
Без тях вие нямате държава.
Побързайте, създавайте реда,
че трудна старост ви се пада.
Порастват бързо, учат се от вас,
не искат да живеят в бедност.
Охолството, постигнато чрез власт,
показа им какво е ценност.
Изпращате най-умните навън,
след време ще ви търсят сметка.
Ще страдате самотни, даже в сън
кошмар ще сеща ви за грешка.
Мислете за децата, Господа,
когато имат нужда от закрила
и дайте обичта си тук, сега,
защото утре ще са сила.
© Мирослава Петрова Todos los derechos reservados