Когато полетиш
след зимата в душата,
по-силни са крилата!
***
В душата на другия
никой не е,
но винаги съдим -
преди да разсъдим...
***
Поправям сърца
с "Лепило за чувства" -
умее ли някой
такива изкуства...?
© Теодора Петрова Todos los derechos reservados