22.01.2014 г., 22:09 ч.

Мисли ... 

  Поезия » Философска
496 0 0

Когато полетиш 

след зимата в душата,

по-силни са крилата!

***

В душата на другия

никой не е,

но винаги съдим -

преди да разсъдим...

***

Поправям сърца

с "Лепило за чувства" -

умее ли някой

такива изкуства...?

 


© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??