Аз не мечтая точно за това
да те докосвам и да те усещам.
Желая тихо в твоята душа
да бъда, с мен деня да срещаш!
Отваряйки очи да знаеш,
че видиш ли ме – пълен е денят
и после тайно да мечтаеш,
че утре ще се срещнем пак!
Наивно и навярно глуповато
във динамичния, препускащ свят;
но тази е запалката, която
крепи човека и държи го млад!
© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados