Mar 21, 2017, 5:54 PM

Мисли 

  Poetry
528 1 0

Аз не мечтая точно за това

да те докосвам и да те усещам.

Желая тихо в твоята душа

да бъда, с мен деня да срещаш!

 

Отваряйки очи да знаеш,

че видиш ли ме – пълен е денят

и после тайно да мечтаеш,

че утре ще се срещнем пак!

 

Наивно и навярно глуповато

във динамичния, препускащ свят;

но тази е запалката, която

крепи човека и държи го млад!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??