21 abr 2015, 7:55  

Мисли от цигара до фас 

  Poesía
505 0 0
                                                                             ~~~~
                                                          ~~~~~~           
                         о ~~~~~
                         г
                    aa oтчаян,
                         р
                с       ч    ~~
          aaaумислeн
,     
                у       н

                т      
a   
                  
е
                     н...!

               Моя крехък свят днес
        е от бури сразен!
        Размисли тъжни от цигара до фас
        разнищват ме в профил и във анфас .
        А аз тичам в пейзажа на моите рани
        навярно пейзажа със мене се храни.
        Гният усмивките мои сега
        в пепелника духовен на сляпа съдба,
        а в него догаря последният фас.
                л
                аз.......
                с..................АЗ !!!!      

© Nastimir Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??