Мисли... В хаоса
Хаос... Мисли...
Гвоздеи пламтящи.
С вас духът разпънат е на кръст.
Тръгвате по пътища елмазни...
Шипове на хаос ви бодат.
Прах... В очите...
Хаос звездно гъст...
Мислите...
Тържествено летящи.
В бял воал са скрили образ те.
Мисли...
С мъка камъните тласкали.
А оковите дали тежат?
Мисли...
В миг с криле уплашени изпляскали,
като гълъби ще полетят...
Мисли...
Светещи пчели.
Жилят...
Остават и следи...
Мисли...
© Дани Todos los derechos reservados