21 ene 2008, 20:11

Мисля, че те обичам! 

  Poesía » De amor
913 0 4

Мисля, че те обичам…

Но как да разбера дали е така?

Не, не… Наистина... май те обичам!

Когато те видя, изтръпвам…

Мисля, че те обичам…

Ти си в мен… В сърцето…

Издълбал си своето място там!

Не знам дали те обичам… Аз  съм просто детето…

Мисля, че те обичам…

Просто - отвътре ме терзаеш…

Целувам снимката ти… Аз се вричам…

Да, аз те ОБИЧАМ… Вече не мисля…

              ПРОСТО ТЕ ОБИЧАМ!!!

© Слънце Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??