14 jul 2011, 0:26

Мистика 

  Poesía » Filosófica
1093 0 3

Мистика

 

Мистиката те изпълва,

загадъчността те допълва,

тайната те завладява и опиянява,

неизвестността привлича,

на съмнение те обрича!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??