27 jul 2006, 7:15

Mисълта ми... 

  Poesía
506 0 7
Разхвърляни мисли
в шкафа лежат,
като вещи старинни
са посипани с прах.

В съзнанието изтерзано,
крещят потулени в забрава,
пренебрегнати тревожно,
са мислите за бъдещето ново.

Издрани от печал
с безразборно подредени думи
в главата ми те раждат хаос
и все по-тежко ми е да мисля...
15.06.2004г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??