27 mar 2014, 17:38

Мляко 

  Poesía » Otra
365 0 0

              Мляко

 

   Попива в мен,

това невероятно чувство -

бели облаци - море от мляко,

бяла мекота...

   Изгубена сред светлината,

не търся изход...

   Чувствам се щастлива.

Свободата да летиш

откривам че е част от мене.

   Чувствам се щастлива,

любовта от мен прелива -

бяло, бяло, бяло,

топло меко мляко...

© Другата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??