27.03.2014 г., 17:38 ч.

Мляко 

  Поезия » Друга
373 0 0

              Мляко

 

   Попива в мен,

това невероятно чувство -

бели облаци - море от мляко,

бяла мекота...

   Изгубена сред светлината,

не търся изход...

   Чувствам се щастлива.

Свободата да летиш

откривам че е част от мене.

   Чувствам се щастлива,

любовта от мен прелива -

бяло, бяло, бяло,

топло меко мляко...

© Другата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??