6 dic 2009, 13:26

Мнение 

  Poesía » De humor
350 0 0

Хубав човек е -

всеки говори -

небюрократен

и акуратен.

Хубав човек е.

Никой не спори,

щом е човек

на човека отгоре.

Но се оказа,

за изненада,

че се на шефа

рода не пада.

Днеска отново,

искаш ли мнение,

ще го изкарат...

с ум под съмнение.

© Харита Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??