Много малко в живота е истина!
Ти и аз сме грандиозна шега,
а в житието, умело измислено,
няма тук, нито пак и сега.
Много малко в живота е истина!
Той прецизно обръща в шега
всичко, което наричаме смислено -
и любов, и копнеж, и тъга.
Много малко в живота е истина!
Ако искаш красива лъжа,
пожелай си да бъдеш измислена
и превърната в чужда мечта.
© Наталия Todos los derechos reservados
сърдечно.