9 jun 2010, 23:02  

Многоточие... 

  Poesía » De amor
646 0 0

 

 

Многоточие... 

 

Не идвай пак като стихия, 
Почукай тихо...Остани! 
Отворена врата прекрачваш, 
не искам пак да ме боли.  

 

Вървим-от някъде дошли сме, 
вървим на някъде вървим 
и пътищата се преплитат, 
с тебе пак да продължим!  

 

До точката поставих точка, 
пиши и своята до тях. 
Многоточие...Без точка! 
Искаш ли?Пиши без страх!  

 

Пиши,че любовта е чувство, 
начало,огън и вода, 
реки течащи в две посоки, 
за среща в точката-една!  

 

Многоточие...Очакване-любов! 
Обичай ме ,не подминавай, 
спирката е  
                     в  тоз  живот! 
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??