Многоточие...
Не идвай пак като стихия,
Почукай тихо...Остани!
Отворена врата прекрачваш,
не искам пак да ме боли.
Вървим-от някъде дошли сме,
вървим на някъде вървим
и пътищата се преплитат,
с тебе пак да продължим!
До точката поставих точка,
пиши и своята до тях.
Многоточие...Без точка!
Искаш ли?Пиши без страх!
Пиши,че любовта е чувство,
начало,огън и вода,
реки течащи в две посоки,
за среща в точката-една!
Многоточие...Очакване-любов!
Обичай ме ,не подминавай,
спирката е
в тоз живот!
Елеонора Крушева
© Елеонора Крушева All rights reserved.