29 feb 2008, 0:06

Многоточия 

  Poesía
452 0 0

Не мога, не...
Не искам!
Претенции изявявам!
Кой ме пита всъщност?
Не мога, не...
Не искам да живея!
Ето -  казвам го на глас!
Смелост имам!
Вяра... не!
Души, хиляди!
Колкото щеш!
Само грешни!
Зарежи...
Многоточия много!
Буквите не стигат...
Грехове греховни!
Изразът не е такъв...
Други думи не намирам...
Цветя!
Всички цветове!
Поле!
Зелени детелини!
Само те ли са невинни...
Отново многоточия...
 

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??