10 abr 2011, 20:16

Моето момиче 

  Poesía
628 0 0


Мъничка и нежна
като пролетно кокиче,
с аромат на майска роза,
тя е толкова красива
като утринното цвете.
С устни топли и червени,
изгарящи за най-нежната целувка.
А в косите черни
пръсти щом вплета
и в прегръдка нежна я обгърна,
светът от скучно сиво място
превръща се в най-красивата градина.

© Валентин Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??