Apr 10, 2011, 8:16 PM

Моето момиче 

  Poetry
629 0 0


Мъничка и нежна
като пролетно кокиче,
с аромат на майска роза,
тя е толкова красива
като утринното цвете.
С устни топли и червени,
изгарящи за най-нежната целувка.
А в косите черни
пръсти щом вплета
и в прегръдка нежна я обгърна,
светът от скучно сиво място
превръща се в най-красивата градина.

© Валентин Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??