29 jul 2011, 12:18

Моето момиче 

  Poesía » De amor
1126 0 0

Oчи черни като маслини.

Поглед нежен,

който ме плени.

Усмивка красива,

загадъчно нежна.

Ти си красива,

висока и стройна.

Аз съм влюбен и щастлив.

© Онур Реджеб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??