Jul 29, 2011, 12:18 PM

Моето момиче 

  Poetry » Love
1123 0 0

Oчи черни като маслини.

Поглед нежен,

който ме плени.

Усмивка красива,

загадъчно нежна.

Ти си красива,

висока и стройна.

Аз съм влюбен и щастлив.

© Онур Реджеб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??