17 feb 2006, 16:57

Моето наказание за теб 

  Poesía
819 0 1

Поглеждаш ме в очите-
Нима си мислиш,че ме познаваш?
Повяврва на лъжите,
Който аз изговарях!
Не съм прозрачна-
Не можеш да ме разкриеш,
Но ти първи започна
Чувствата си да криеш.

Ще те лъжа още дълго,
Докато ми омръзнеш.
Ще те отблъсна,когато
Ме помолиш при теб да се върна!
Ще те оставя там,
Откъдето те взех
И ще се проклинам,
Задето при мен те приех!

Сега аз постъпвам като теб-
Безмилостно,без капка жал.
Дано вече знаеш-
Сърцето ми да не беше крал!
Отмъщението е жестоко-
Ужасно,но красиво в моите очи.
Така ти се полага,
Твой ред е-плачи!

© Роси Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Съчувствам ти, ама нали няма да го оставиш да реве по цял ден. Прости му по някое време ... после го зарежи ... айде 6, че се разлигавих
    ПС: той сега нали те е харесал, що тъй пък толкоз 'ша му отмащаваш?;P
Propuestas
: ??:??