27 dic 2016, 23:20

Моето всичко 

  Poesía » De amor
1193 1 2

Обичам те когато заспивам

 

и когато се събуждам те обичам

 

когато ме държиш за ръка

 

наричаш ме свое момиче

 

мълчиш нещо отричаш

 

и когато вали те обичам

 

Най-много те обичам когато съм сама

 

 

 

 

© Недялка Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??