28 dic 2012, 9:48

Мога! 

  Poesía » Otra
606 0 0

Мога

 

Мога,
стига в себе си да вярвам.

Мога,

няма от себе си да бягам.

Мога,
твоята злоба не ще ме спре.

Мога, 

защото животът пред мен сега е.

Мога

и не ще се спра.

Мога,

с вяра е пълно сърцето ми сега.

© Аморе Мио Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??