28.12.2012 г., 9:48 ч.

Мога! 

  Поезия » Друга
607 0 0

Мога

 

Мога,
стига в себе си да вярвам.

Мога,

няма от себе си да бягам.

Мога,
твоята злоба не ще ме спре.

Мога, 

защото животът пред мен сега е.

Мога

и не ще се спра.

Мога,

с вяра е пълно сърцето ми сега.

© Аморе Мио Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??