23 may 2009, 1:45

Moга 

  Poesía » Otra
467 0 1

Какво мога ли? Всичко мога -

през дъжд да мина със захарно сърце,

да скоча от високо, без да се замислям,

мъгла да нарисувам само с две ръце.

 

Но не мога с красиви думи да опиша

какво си ти за мен, за моята душа.

Аз мога просто само да те обичам

и нищо, нищо повече от това!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??